Komentáre

12. kolo extraligy – Myjava jednoznačne lepšia

Volejbalisti Myjavy hneď v prvom sete potvrdili rolu favorita bez ťažkostí. Prvé dva sety mali jednoznačný priebeh a hostia vyhrali bez väčšieho zaváhania. V treťom sete sa domácim darilo držať s hosťami krok, bod po bode až do stavu 17:17, ale hostia si výhru v sete i celom zápase bez zdramatizovania udržali. Domáci Košičania tentokrát nezvládli záver a ani v treťom sete sa im nepodarilo zvrátiť stretnutie tak , ako to predviedli v Myjave. V tomto zápase sa jednoznačne presadil favorit.

Radoslav Škvarek, hrajúci tréner Košíc: “Som sklamaný z tohto zápasu ako z výsledku, tak hlavne z našej hernej aktivity. Myslím, že v mužstve chýba akési chcenie – chtíč, V Myjave sme tiež prehrávali dva nula na sety, ale v mužstve sa prejavila skúsenosť a ´chtíč´ a zápas sa poriadne zdramatizoval. Dnes nám to chýbalo, akoby nehrali skúsení hráči, ale 20-ročná mládež. Musíme sa poriadne porozprávať, som rád, že mi v tom už pomôže aj Palo Barlík, ktorý je síce zranený, ale pomáha mi na lavičke a už aj v tréningovom procese.”

Martin Májek, tréner Myjavy: “Do Košíc sme si prišli pre víťazstvo. Chceli sme sa vyvarovať chýb, ktoré sme urobili v domácom zápase. Dnes tí, čo doma sklamali, potvrdili svoju kvalitu. Som rád, že máme z Košíc tri body, boli sme jednoznačne lepší..”

VK KDS Šport Košice – TJ Spartak Myjava 0:3 (-15, -23, -20) - štatistika
75 min, rozhodovali: Tiňo a Sluk, 300 divákov.
Košice: Maroš Sopko 1, Vokál 8, Savio 10, Škvarek 6, R. Németh 6, Kríž 4, libero Haky (Nagy 1). Hrajúci tréner: R. Škvarek.
Myjava: Sládeček 5, Mlčuch 15, Malina 5, R. Nemec 9, Mračko 12, Durec 5, libero Vydarený). Tréner: M. Májek.

Pridajte komentár

Musíte byť rihlásený aby ste pridali komentár