Komentáre

Košiciam sa nedarilo ani na domácej palubovke proti Komárnu

Domáci začali veľmi zle a už v prvom sete za stavu 0:4 museli brať oddychový čas. Celý set  potom už len doťahovali a prehrali zaslúžene. To isté sa opakovalo aj v druhom sete. Tretí set bol od začiatku v rukách domácich a zdalo sa , že Komárno tento set naozaj nezvládne, ale za stavu 16:11 sa všetko zmenilo. Košičania opäť nepotrápili favorita.

Radoslav Škvarek, tréner VK KDS – šport Košice: “Prvé dva sety sme úplne nezvládli, pritom sme si v kabine povedali, že práve v týchto musíme zabrať. V treťom sete sme pritlačili a viedli sme až do stavu 16:11, neviem, či sme si mysleli, že set je už náš, ale po timeoute sa to všetko obrátilo. Nerozumiem tomu.”

Daniel Oravec, tréner Spartak VKP Komárno: “Prišli sme do Košíc potvrdiť úlohu favorita. Prvé dva sety boli jasne v našej réžii. V treťom sete sme stratili v úvode koncentráciu, čo domáci využili až do stavu 16:11. Po technickom timeoute sa skóre obrátilo v náš prospech, vyrovnali sme a víťazstvo sme si už nenechali ujsť.”

VK KDS Šport Košice – Spartak VKP Komárno 0:3 (-15, -14, -20) - štatistika
67 min, rozhodovali: Porvazník a Höger, 200 divákov.
Košice: Maroš Sopko 2, Vokál 13, Savio 6, Škvarek 0, R. Németh 4, Kríž 1, libero Haky (Nagy 0, Gurňák 1, Šimoňák 0). Hrajúci tréner: R. Škvarek.
Komárno: Hollý 6, Horník 7, Hinduliak 1, A. Patúc 14, Kišš 9, Pělucha 6, libero Ľ. Nemec (Z. Németh 1, Demčák 2, Ferencz 0, Demeter 6). Tréner: D. Oravec.

Zdroj: SVF

Pridajte komentár

Musíte byť rihlásený aby ste pridali komentár