Komentáre

Prešov doma s 13. víťazstvom

V derby geograficky blízkych mužstiev boli Prešovčania jasným favoritom a po dobrom výkone s prehľadom zvíťazili 3:0.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “V dnešnom zápase sme sa pomalšie rozbiehali kde sme nevedeli nájsť herný rytmus. Nedarilo sa nám ukončovať v protiútoku ponadrážané útoky súpera, urobili sme niekoľko chýb na podaní a celý set sme sa do servisu nevedeli trafiť. V druhom sete sme sa postupne rozohrali k lepšiemu výkonu, ku ktorému sa pridali všetci striedajúci hráči a na víťazstve majú rovnocenný podiel. Boli sme lepší vo všetkých herných ukazovateľoch preto je naše víťazstvo absolútne zaslúžené.”

Radovan Škvarek, hrajúci tréner Košíc: “Na začiatku to bolo take oťukávanie a akoby sme čakali a to sme nemali. My sme mali byť tí ktorí mali byť naburcovaní a hrať agresívnejšie hlavne v útoku. V prvom sete sme sa to istého stavu ťahali a po úsoešnom servise súpera nám súper odskočil. V posledných pár zápasoch to vyzerá akoby sme strácali chuť do volejbalu a to je vážne lebo nemáme toľko tréningov ako dnešný super takže budeme musieť niečo zmeniť.”

VK MIRAD PU Prešov – VK KDS Šport Košice 3:0 (20, 16, 16) - štatistika
74 min, rozhodovali: Höger a Porvazník, 300 divákov.
Prešov: Feňo 1, Lux 17, Hudák 9, Macko 9, Červeň 4, Digaňa 7, liberá T. Lampart a Pavlinský (Závacký 2, Drobňák 8, Faron 4, Rajduga 4). Tréner: Ľ. Šalata.
Košice: Maroš Sopko 0, Vokál 6, Savio 3, Škvarek 3, R. Németh 6, Kríž 11, libero Haky (Nagy 1, Gurňák 0, Šimoňák 0). Hrajúci tréner: R. Škvarek.

Zdroj:SVF

Pridajte komentár

Musíte byť rihlásený aby ste pridali komentár