Komentáre

Zápas s Prievidzou bol jednostrannou záležitosťou

Domáci pristúpili zodpovedne k stretnutiu a predčili Košičanov vo všetkých činnostiach. Príležitosť dostali  všetci hráči Prievidze, zápas bol jednostrannou záležitosťou a len v treťom sete viedli do stavu 8:9 vďaka odvážnemu podaniu hostia z Košíc. Príliš nezvyklý čas, hralo sa od 14:00 prilákal len 390 divákov.

Roman Kašša, tréner Prievidze: “O prvé body prvého setu sme sa ešte delili s Košičanmi, napriek mnohým nevynúteným chybám sme ale iniciatívu prebrali a set vyhrali, V druhom sete to už bola len naša hra, prestali sme kaziť podanie a výsledok bol jasný, V treťom sa moji hráči trápili a robili vlastné chyby. Súper sa chytil, tlačil na nás, s čím sme sa vyrovnali a doviedli set a zápas do víťazného konca.”

Radovan Škvarek, hrajúci tréner Košíc: “Ťažko sa mi hodnotí, nedostali sme sa vôbec do hry. Jedine, keď  sme pritvrdili na servise a vtedy si to horšie prihrávali. toto bol dneska recept, len sme neudržali ten servis ani počas celého jedného setu.”

VK Prievidza – VK KDS Šport Košice 3:0 (21, 15, 19) - štatistika Zápas trval: 66 minút, rozhodovali: Hodoň a Novotný, 390 divákov. Prievidza: Paez 3, Piňerua 13, Rodriguez 10, Vlk 11, Száraz 7, Halanda 4, libero Hraňo (Michalec 1, J. Hukel 5, Hauer 0). Tréner: R. Kašša. Košice: Maroš Sopko 1, Savio 16, Škvarek 1, R. Németh 4, Nagy 5, Kríž 6, libero Haky (Gurňák 0). Hrajúci tréner: R. Škvarek. Štatistické porovnanie: Útoky: 40:29 Esá: 8:1 Bloky: 7:3

Pridajte komentár

Musíte byť rihlásený aby ste pridali komentár