Komentáre

V dramatickom zápase s Nitrou nakoniec rozhodli skúsenosti Košičanov

Po včerajšej prehre domácich s Trenčínom Košičania veľmi chceli presvedčiť divákov o svojej kvalite. Celý zápas bol veľmi dramatický a v každom sete sa rozhodovalo až v koncovke . Domáci stále doťahovali náskok Nitrančanov . V prvom a treťom sete zvíťazili v koncovke, kedy sa presadila skúsenosť. Štvrtý set bol v réžii hosťujúceho mužstva. Posledný piaty set Košičania nepustili a  zaslúžene v ňom vyhrali. V búrlivej atmosfére si nakoniec domáci vydýchli a boli spokojní s víťazstvom.

Radoslav Škvarek, tréner VK KDS – šport Košice: “Škoda, že nám včera chýbal Kríž, dnes to bolo skúsenostiach, hlavne v prvom a treťom sete, ktoré sme v koncovke vyhrali. Spokojný som však len s víťazstvom. Piaty set sme už nedali súperovi šancu.”

Ľubomír Paška, tréner VK Ekonóm SPU Nitra: “Ťažko sa mi vyjadruje k zápasu. Po včerajšej domácej výhre sme prišli do Košíc s odhodlaním potvrdiť naše víťazstvo a získať plný počet bodov. V tomto zápase však rozhodli iné okolnosti a skúsenosť domácich.”

VK KDS Šport Košice – VK Ekonóm SPU Nitra 3:2 (26, -20, 29, -19, 8) - štatistika
137 min, rozhodovali: Sluk a Čunočka.
Košice: Maroš Sopko 6, Vokál 17, Savio 18, Škvarek 9, R. Németh 15, Kríž 13, libero Haky.. Hrajúci tréner: R. Škvarek.
Nitra: Porubský 12, Sťahuliak 26, Ludha 14, Marciš 11, Galandák 8, Hoďák 9, libero Turis (Mečiar 7, Hláčik 1). Tréner: Ľ. Paška.

Štatistické porovanie:
Útoky: 64:65
Bloky: 12:15
Esá: 2:8

Zdroj: SVF

Pridajte komentár

Musíte byť rihlásený aby ste pridali komentár